Politika zasebnosti

Ker spoštujemo vašo zasebnost, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter pravili o varstvu osebnih podatkov na spletni strani https://visokosenzitivnaoseba.com/ izvajamo vse aktivnosti za zaščito vaših osebnih podatkov, kot je zapisano v nadaljevanju.

Na spletni strani https://visokosenzitivnaoseba.com/ zbiramo podatke obiskovalcev, ki obiščete našo spletno stran, v dveh primerih:

  • če se prijavite na naše e-novice
  • če izpolnite kontaktni obrazec

Podatki, ki jih zbiramo v primeru prijave na e-novice, so:

  • vaš elektronski naslov

Podatki, ki jih zbiramo v primeru, ko izpolnite kontaktni obrazec, so:

  • vaše ime
  • vaš elektronski naslov

Namen zbiranja vaših osebnih podatkov na spletni strani https://visokosenzitivnaoseba.com/, ko se prijavite na e-novice, je pošiljanje periodičnih e- poštnih sporočil (e-novic)  na vaš elektronski naslov. Zbiranje vaših podatkov za ta namen in pošiljanje e-novic na vaš e-naslov izvedemo le na podlagi vaše izrecne privolitve. Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec, se strinjate, da vaše osebne podatke, ki jih vpišete v kontaktni obrazec, uporabimo za namen vzpostavitve prvega stika z vami. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo, razen če se nanjo posebej naročite. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo. Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene. Za pošiljanje e-novic uporabljamo ponudnik Substack, kjer so shranjeni naslednji podatki: elektronska pošta. Ti podatki so shranjeni pri ponudniku Substack, ker nam pomaga pošiljati e-novice, in je zavezan varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za nas.